Bestrating

Paden zijn er in vele vormen. Recht, slingerend, met een hoek erin, rondom een boom, van achterdeur naar de schuur, van terras naar terras, van voordeur naar stoep, noem maar op!

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de grote hoeveelheid verschillende soorten bestratingsmaterialen waaruit men tegenwoordig kan kiezen. Ieder met een eigen uitstraling en een keur aan kleur! Hoe u uw bestrating ook hebben wilt, wij kunnen het voor u realiseren.

Terrassen zijn er ook in vele soorten en maten. Misschien wilt u een terras van hetzelfde bestratingsmateriaal als de paden en op gelijke niveau met de paden. Of wilt u juist een verhoogd terras, wellicht met grint of split?

Bestrating
Erfafscheiding

Erfafscheiding

De omlijsting van een tuin is beeld- en ruimtebepalend. Kiest u voor een natuurlijke haag of voor een mooie schutting in uw tuin?

En als u voor een haag kiest, welke haagbeplanting brengt de juiste sfeer teweeg in de tuin? Gaat u voor een strakkere erfafscheiding in de vorm van een schutting, dan is daarin de keuze ook ruim. Niet alleen in modellen, maar ook in kwaliteit!

Wij kunnen u adviseren wat voor erfafscheiding u in uw situatie het beste kunt nemen. En daar blijft het niet bij, want we kunnen de haag of schutting ook nog eens heel mooi voor u neerzetten!

Beplanting

Of u nu een tuin heeft waarvan de inrichting van de beplanting helemaal vanaf niets opgebouwd moet worden, of u wilt de verouderde beplanting graag vervangen door nieuwe, wij kunnen u een beplantingsadvies geven dat weer kleur aan de tuin geeft.

Onze kennis van de kleur en groei- en bloeiwijze van de vele soorten beplanting is veelzijdig. We zijn niet alleen goed op de hoogte van welke beplantingssoorten er zijn, maar ook van welke beplanting het beste waar kan staan in de tuin.

De beplanting die wij leveren komt van een goede kwekerij uit de omgeving. Het gebeurt zelden dat de beplanting niet levensvatbaar blijkt, maar mocht dit toch een keer gebeuren, dan heeft u 6 maanden garantie. Natuurlijk mag er dan geen sprake zijn van nalatigheid van uw kant, zoals het niet geven van water in droge periodes of het beschadigen van de beplanting.

Beplanting
Vlonder

Vlonders en Vijvers

Dat we niet schuw zijn voor de zaag en boor is zacht uitgedrukt. We hebben ruime ervaring in het bouwen van steigers, schoeiingen en vlonders.

Niets is mooier dan een tuin aan het water, en niets is heerlijker als u lekker aan de waterkant kunt zitten op een goed gebouwde vlonder. Zelfs als de tuin niet aan water grenst, kan de uitstraling van een vlonderterras helemaal uw wens zijn. Het is allemaal mogelijk!

En als we het dan toch over een tuin aan het water hebben: u kunt ook uw eigen waterpartij creeƫren. Wij maken vijvers in allerlei maten, van groot tot klein. Daarbij wordt stevig vijverdoek gebruikt, zodat lekkage tot een minimum wordt beperkt. Wij leveren ook de beplanting die om een vijver gedijt.